ONZE SOEPEN

ONZE SOEPEN

Met liefde gemaakt

In elke soep in het Butterfly-assortiment komt onze toewijding aan culinaire hoogstandjes naar voren. Onze chefs halen inspiratie uit typische Belgische recepten gecombineerd met wereldwijde culinaire invloeden. U proeft de expertise en passie in elke soep. Het resultaat? Soepen die rijk en smaakvol zijn en gemaakt met de beste, 100% natuurlijke ingrediƫnten.

Voedzaamheid IN elke lepel

Onze soepen zijn niet alleen heerlijk, maar ook gezond en voedzaam. Ze zitten boordevol voedingsrijke groenten en eiwitten. De soepen zijn speciaal samengesteld als voedzame aanvulling op uw dagelijkse voeding. Elke kom heeft een goede balans en is verzadigend.

Proef vandaag een Butterfly-Soep!

Probeer onze soepen en ontdek uw favoriet. Of u nu op zoek bent naar iets warms en verzadigends, iets nieuws wilt proberen of gewoon van een heerlijke maaltijd wilt genieten, Butterfly-soepen zijn er om uw lunch of diner compleet te maken.

Verwarm uw hart met elke lepel Butterfly-soep.

Soepen van 950 ml

Onze familieportie van 950 ml is perfect als u de warmte en heerlijkheid van Butterfly- soepen wilt delen met familie en vrienden.

Soepen van 500 ml

In een wereld waarin we het voortdurend druk hebben, begrijpen wij de behoefte aan gemak zonder tekortkoming aan kwaliteit. Onze Butterfly-portie van 500 ml is geschikt voor singles en kleinere huishoudens en biedt precies de juiste hoeveelheid voor een heerlijke maaltijd.

Soepen van 3 l

Breng uw culinaire hoogstandjes naar een hoger niveau met onze soepen van 3 liter. Speciaal ontworpen voor horeca, chef-koks en cateringbedrijven.

WAAR TE KOOP